Colaborare între Radio România și Teleradio Moldova

Georgică Severin – Director General Interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune, a avut vineri, 26 mai, o întrevedere cu Olga Bordeianu, Preşedinte Teleradio-Moldova, la sediul companiei din Chişinău. În cadrul întrevederii s-au discutat probleme cu care se confruntă audiovizualul din cele două ţări, identificându-se noi direcţii de colaborare viitoare între cele două instituţii.
Menţionăm că, în prezent, între Societatea Română de Radiodifuziune şi IPNA Compania Teleradio-Moldova se derulează un acord bilateral de colaborare, în cadrul căruia sunt sprijinite schimburile de experienţă, precum şi consultările în domeniul studiilor de audienţă şi ale relaţiilor cu ascultătorii, realizarea de programe comune, participarea la evenimente culturale organizate de cele două instituţii, schimburi de artişti şi formaţii muzicale.

Ne anunta Radio Chisinau, dar si restul posturilor Societatii Romane de Radiodifuziune.

Sursa Foto: Facebook

Priviti cu atentie costumul cu model stropi, special pentru poza oficiala. De zambetul fortat al Olgutei nu mai zicem nimic. Consideram ca alte comentarii sunt inutile!

Noi nu mai intelegem care sunt atributiile directorului interimar, pentru ca o „pasarica” ne-a soptit ca acordurile de colaborare sau alte modificari de acorduri cu alte institutii au nevoie de aprobarea  Consiliului de Administratie. Oare domnul director confunda trupa de consilieri adusi de curand in radio cu Consiliul de Administratie? Ceva e putred in zona executiva si nu credem ca e vorba usa cabinetului.

Plimbaret Georgica al nostru. Saptamana viitoare il vedem in Uganda, apoi sa nu ne miram ca semneaza un acord cu triburile de pe Amazon. Pentru noi a fost derutant sa aflam ca Georgica a mers sa discute despre o colaborare viitoare pentru ca exista o hotarare a CA din septembrie 2016 prin care Societatea Romana de Radiodifuziune colaboreaza in prezent cu Teleradio Moldova. (vezi avizarea CD AICI)

Baga mare nea Georgica ca mai ai 4 luni de muls institutia! Cand vin alpinistii din Campina sa ne spele geamurile? Vanatori pentru porumbei nu angajazi?

Anunțuri

2 gânduri despre “Colaborare între Radio România și Teleradio Moldova

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s