Cum suntem vanduti de un Camatar si de Tarzan

Marea grupare alternativa care nu a avut nici macar inspiratia sa isi puna un titlu care sa o promoveze, nu sa o faca umbra cuiva are prin cei 7 oameni care bat campii acolo niste propuneri rafistolante.

Cineva i-a spus lui Tarzan sa faca sindicat unic, el zice ca nu se poate. Suntem de acord, sa scoata inregistrarile audio din sedinta cu toate sindicatele din 2012 si sa se auda acolo cum spunea ca vrea un sindicat mare dar sa fie el sef si sa fie el in CA.
Alti oameni de bun simt au incercat sa zica la ce s-ar astepta ei de la un reprezentant. Au fost imediat pusi la punct si trimisi pe srr si la 2u2, cu mesajul „aaa, nu ma vor pe mine, nu ma vreti nici voi…” (…)

Dupa ce i s-au cerut insistent solutii, Tarzan si-a stors creierul si a venit cu cea mai tare. Sa se uneasca sindicatele toate in Mediasind. Bobita, esti nebun? Pai Mediasind i-a facut pe Agerpres bugetari si le-a facut un CCM de toata jena. Mai, Bobita, ce ai, ai fumat ceva? Moise e pe acolo cu like-urile, a uitat sa spuna ca plangerea penala pe care a facut-o in legatura cu organizarea alegerilor reprezentantilor in CA s-a clasat. Si oricum e ocupat acum, intr-un dosar e inculpat, in altul e anchetat de ANI pt 200 de mii de euro, in alte doua plangeri penale da cu subsemnatul pe la Parchete.
Noua ne place ce vedem. S-a rupt lantul de iubire si nu se stie cum se impaca acum Basarabescu cu Timariu, cu Tarzan, Moise si alti „independenti” care s-au itit de prin tara, pentru numai doua locuri.
Mai, Bobita, esti nebun? Pai nu facusei tu un grup pentru reconstructia Radioului?

Faza cea mai tare este ca toate ideile abstracte de acolo nu au nicio legatura cu atributiile unui reprezentant CA, se bat campii de unire a sindicatelor, dar s-au impotmolit in noroiul propriilor caractere ariviste….

Mai avem o intrebare: mai, Bobita, daca totusi s-ar uni sindicatele, in cat timp s-ar face asta, in cat timp s-ar lua reprezentativitate ca sa faceti voi nimic cu contractul colectiv de munca? Ia zi tu Bobita cum se dau termenele in instanta. Si foarte frumos cum Mediasind se judeca acum cu Agerpres dupa ce liderul Godinac a fost angajat cu concurs masluit in functie de conducere. Acum l-a dat in judecata pe Giboi. Domnule Severin, stiti astea?

Deci astia ne vand daca ii lasam. Nu ii intereseaza drepturile noastre si locurile de munca.

Mai Bobita ia mars tu de aici, ridica piciorul la alta masa!

P.S. Multumim domnule Tarzan pentru cele doua invitatii!

Anunțuri

2 gânduri despre “Cum suntem vanduti de un Camatar si de Tarzan

  1. Cămătarul si-a pus citat din Esop. Dacă nu își pune din Seneca eu nu il votez. Sa dea naiba, Ăștia au înnebunit de tot. Ahahaha!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s