Momente vesele la Radio Romania

Campania pentru alegerile in CA al SRR este in toi. Sunt 19 candidati (lista e afisata la aviziere) dintre care vreo 5 sunt disperati si 3 sunt electrocutati.

Cu cine sa incepem? Cu cei mai haiosi adica binomul Dumitrescu – Tudorache, aka Tarzan si Celentano, acesti Pic si Poc ai radioului public. Sunt ciuca batailor pe grupul Alternativa SRR (grupul lor unde au vrut sa isi faca campanie sustinand ca exista libertate de exprimare), unde au sarit sustinatorii lui Moise si ai lui Basarabescu pe ei. Batalie ca acolo, nu am mai vazut de mult timp. Poate la Rovine a fost peste ce se intampla acum. Toate acestea se intampla printre unele cuvinte „de dulce”, adresate lui Tanase si Balaci, principalii favoriti la posturile din CA. Pai mai, nu erati voi aliati? Prieteni? Ce-ati facutara mah, v-ati certat? Vedeti daca sunt doar doua locuri in CA, a intrat dihonia in voi.
Se poate ca tot alaiul colorat din spatele fracului lui Moise sa vorbeasca asa urat cu Tarzan? Se poate domnu’ Timaru sa va duceti la televizor si sa nu il luati si pe Tarzan? Ca isi lua si el treningul ala bun si slapii noi AdiBas. Si venea si Celentano sa faca un reportaj cu el, pai cum….nu? Sau stati asa, Celentano nu are incarcat reportofonul de 60 de grade marca Vodka!

Basarabescu ii da cu Doamne ajuta intr-un afis si preacuvioasa Palton ii cadelniteaza drumul. Spre esec. Nimeni nu il ia in serios, toata lumea il vede ca pe un personaj de desene animate pentru ca, sa fim sinceri, il ajuta putin si fata. Nu, pe bune, cum sa ii spunem? Woody ciocanitoarea? Merge triumfator (are doua arcuri in tocuri) si vorbeste intr-una numai prostii. Abereaza electric. Haideti sa facem un concurs: cine descifreaza gandirea lui Basarabescu, are un loc in CA in mandatul viitor. Vreti un Chio cu Agheasma?

Si acum sa ne oprim putin la camatar. Si-a facut un afis de lautar in care se scalambaie (lipseste din decor Albei, cu trompeta), credem ca face un „ok” cum i-a facut Cioroianu regelui Spaniei. Si si-a tras un citat din Esop: „vorbe, nu fapte”. Mai, camatar, te credem pe cuvant. Cat ai fost in CA ai fost pus pe fapte mari. De unde ai avut 200 de mii de euro dati cu camata? Si din ce traiesti de 3 ani, de cand esti somer? Dar de ce esti tu urmarit penal in dosarul cu comisiile alea pe care luati o gramada de bani? Da, stim, esti nevinovat, sunt procurorii aia rai si bicisnici. Fapte, nu vorbe! Te credem ca vrei fapte dupa atata „seceta”! Am avea multe intrebari, dar pe punem alta data pentru ca timpul e scurt si nu vrem sa iti influentam alegatorii sau alergatorii!

Ei s-au aliat si l-au lasat pe Tarzan plangand: Moise cu Basarabescu Railor!  Dintre oportunisti lipseste un nume, nu ati observat? Zubin, ce faci, nu te-a lasat Moise sa candidezi, sa ii lasi lui voturile? Poate ca Zubin e putin racit de la vremea umeda din Belgia si nu reuseste sa isi recurgiteze minciunile.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s