Georgica fara minte

Observam cu admiratie (si mult sictir) ca actualul fost senator Georgica Severin isi ocupa timpul cu promovari de articole in Social Media, promovari la care strange extrem de multe aprecieri, in special de la angajatii institutiei. Daca la inceputul domniei sale in fotoliul de la etajul 6 al postului national de radio, primea in medie 50 de aprecieri de la pupincuristii angajati in institutie, a ajuns in prezent sa stranga cu greu 15-20 de aprecieri.
Angajatii (altii oricum nu ii dadeau like) si-au dat seama ca noul Director Interimar e paralel de tot. Spunem acest lucru pentru ca in afara de Teatru Radiofonic, Romania Cultural si vreo 2 distribuiri anemice de la Rador el nu a aflat ca exista in institutie si alte redactii care au pagini in online. Nu mai spunem de studiourile regionale.

Cam asa stau lucrurile Georgica si avem impresia ca zilnic ai frigiderul plin cu daruri de la angajatii care nu inceteaza sa isi exprime admiratia fata de modul in care conduci institutia. Esti genul de politician care se crede autoputernic, un politician extirpat din Palatul Parlamentului si refolosit intr-o institutie care nu te doreste. Oricum tu nu intelegi ca Radio Romania nu te poate ajuta daca nu gandesti pe termen lung.

Oare unde o sa pleci dupa ce ti se termina mandatul? La afacerile tale cu Luca sau te apuci de tuns gazonul pe mosiile de la Campina?

Te prinde iarna in functie sau nu?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s