Tara, tara, vrem tarani!

„Tara, tara, vrem tarani”, acesta este sloganul cuplului Moise&Basarabescu (ca la Cooperativa Agricola) din ultima saptamana. Pe langa faptul ca Basarabescu impreuna cu Moise s-au folosit de adresele de email ale angajatilor primite de la  Serviciul Comunicare (pe surse am aflat ca tot acolo au fost printate si afisele de campanie) acum se folosesc de spatiul liber dintre usa si toc, plasand cereri de inscriere in sindicatul fantoma. Va prezentam mai jos o astfel de cerere primita la locul de munca:

Va rugam sa remarcati cu cat sictir e intocmita aceasta cerere. In primul rand se precizeaza ca „am luat act de statut”. Noi l-am cautat, dar nu l-am gasit, asa ca mai incercam si cu urmatoarea minciuna. Doi. Cotizatia. Cat e cotizatia? Cat de prosti ne cred astia de cred ca o sa semnam asa ceva? Trei. Participarea obligatorie la actiunile sindicatului fantoma. Mai pe scurt, sclavie. Nu? Patru si cea mai tare. Cererea e datata cu 2016. Sunteti un sindicat in adevaratul sens al cuvantului. Pe cuvantul nostru de pionieri!

Aceste doua personaje puse pe infaptuit lucruri nemaivazute in radioul public, au ajuns in postura actuala printr-un abuz facut de actualul director interimar. Acest director provizoriu a promis formatiilor muzicale mariri salariale de 50% daca voteaza Moise si Basarabescu. Pai altfel cum credeati ca toti au avut repetitii in ziua votului, repetitii fara instrumente. In cursul zilei de ieri am fost informati ca toate aceste lucruri au fost semnalate institutiilor de cercetare si speram ca intr-un timp foarte scurt cei vinovati sa fie trasi la raspundere.

In concluzie putem spune ca manipularea a functionat, iar jurnalistii mai fraieri au impartiti voturile, iar ciubucarii au votat cum le-a spus seful. Moise si Basarabescu nu ii reprezinta pe jurnalisti, ei ii reprezinta pe ciubucarii de la formatii muzicale in CA al Societatii Romane de Radiodifuziune.

Revenim saptamana viitoare cu noi dezvaluiri.

P.S. Domnule Severin, stim ca ne cititi articolele, asa ca dorim sa va multumim pentru fidelitate de care dati dovada. Aveti langa dumneavoastra un camatar care o sa va traga in jos si nici nu va dati seama pentru ca sunteti orbit de putere.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s