Miroase a demisie ? Alba-Neagra cu declaratiile de avere !

Stiti ce este „lucru manual”? Ce isi face omul cu mana lui. Ieri am primit pe mail o informatie prin care ne-a fost semnalat faptul ca domnul Georgica Severin are postate pe siteul institutiei doua declaratii de avere care nu prea corespund (nu mai spunem ca trebuia sa exista si o declaratie din aprilie). In urma informatiei primite observam diferente mari la doua rubrici.

La punctul IV. ACTIVE FINANCIARE LA 31 DECEMBRIE 2016 (RETINETI 31 DECEMBRIE 2016), domnul director declara in luna mai, mai exact pe 05.05.2017 ca nu are conturi sau depozite bancare care sa depaseasca cumulat 5000 euro. RETINETI DATA DE 31 DECEMBRIE 2016 !!!

In luna iunie, pe data de 09.06.2017, domnul director declara ca la data de 31 DECEMBRIE 2016 avea in cont 48.943 ron (nu lei) !!! Oare si-a adus aminte de contul ratacit?

La punctul V. DATORII (ATENTIE !!! TOATE DATELE FINANCIARE FAC REFERIRE LA ANUL ANTERIOR !!!), exista o noua neconcordanta. In luna mai apare o persoana cu 100.000 lei, care dispare in luna iunie, dar apare o alta persoana in luna iunie cu suma de 158.050 lei care nu exista in luna mai !

Intelegem ca or sa se inventeze tot felul de explicatii. Domnul director poate sa ne spuna printr-un comunicat ca declaratiile sunt lunare si acesta este motivul pentru care au disparut si aparut unele sume. Ghinion !!! Nu apare salariul de la radio (deci nu sunt declaratii lunare), iar veniturile trecute la punctul VII din declaratiile de avere se refera exclusiv la anul 2016 !!! Un fel de alba-neagra !

DECLARATIE DE AVERE MAI 2017

DECLARATIE DE AVERE IUNIE 2017

Cele doua declaratii se gasesc pe pagina http://www.radioromania.ro, chiar AICI, dar in cazul in care acestea dispar sau sunt modificate le gasiti doua randuri mai sus!

Simtiti si voi mirosul de fals in declaratii ? Domnisoara ANI stie aceste lucruri ? Pai daca nu stie noi zicem ca trebuie anuntata ! Domnule camatar faceti dumneavoastra onorurile ca tot stiti drumul la ANI ?
Te stiam un tip inteligent, Georgica, dupa schema cu formatiile muzicale, dar se pare ca ne-am inselat ! Ziceai ceva despre demisia de onoare sau nu am auzit noi bine ?

Dupa cum bine vedeti noi nu va acuzam pe zvonuri ! Va multimim pentru atentia acordata domnule director Georgica Severin !

Reclame

Un gând despre “Miroase a demisie ? Alba-Neagra cu declaratiile de avere !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s