A inceput macelul intre sindicate!

Le vedeam cu cateva zile pana la alegeri preocupate de drepturile noastre, liderii se ridicasera ca zombi din morminte si isi aduceau aminte ca sunt lucruri de facut! Mai sa fie, cata preocupare pentru noi!

Noua lege, in curs de aprobare din partea lui Iohannis, contestata la CCR si framantarile politice care nu au mai lasat loc de problemele SRR pe agenda publica, au smuls masca mincinoasa de pe fetele acestor pseudo-lideri preocupati doar de buzunarele proprii.
E frumos de tot. Cu o saptamana inainte de alegeri, Camatarul, Tarzan, Basarabescu, Palton, Timariu-carnatarul, Tudorache – zis Motorola – erau toti intr-un suflet, cuget si (ne)simtire, aparatorii si recastigatorii drepturilor castigate. Erau prieteni de nedespartit, din grupul lor „unit” ieseau inimioare si mirosea a parfum de primavara.

Si au venit norii negri pe cerul prieteniei. Regulamentul ilegal al lui Georgica fara frica, cu 2 optiuni de vot si fara sanctiuni a despartit apele. Si toti astia si-au aruncat principiile la gunoi si s-au luat la cafteala. Spre deliciul nostru, al votantilor despre care ei cred ca suntem imbecili.

Prima data s-a certat Tarzan cu Moise. Pe grupul Alternativa SRR, brusc, sustinatorii lui Tarzan i-au taiat lianele si au migrat spre locul unde era miros de bani. Vorba aceea romaneasca: „follow the money!”. Care bani? Pai cei pe care i-a promis DGI, facand asa zise „vizite” pe la orchestre si discutand cu Moise si cu Basarabescu in privat. Prin radio deja circula inregistrari ale promisiunilor iar orchestrele i-au dat termen maxim 1 decembrie pentru majorarea cu 50 la suta a salariilor, dat fiind ca ele si-au respectat promisiunea, au votat Moise – Basarabescu.
Hai sa o vedem pe asta, cum ne vor rade in fata tuturor!

Au fost alegerile, cu o gramada de nereguli. Dupa alegeri s-a certat Timariu cu Basarabescu, pentru ca Basarabescu l-a parasit, desi el si-a riscat soriciul, pardon, pielea si s-a inhaitat cu Camatarul Moise. Timariu isi plange infrangerea intr-o batista cu miros de afumatura si speram sa se intrebe cum a fost cu tradarile intre ei.
Tot dupa alegeri, a inceput goana dupa membri de sindicat, desi nu avea nicio legatura sindicalismul si cei doi care alergau acum – Palton si Camatarul, au dovedit niste ani ca nu au facut nimic.

Cert e ca in acest moment se cearta Palton, marea PR-ista a lui Guru Bivolaru cu Moise, fiecare vrea sa smulga din sindicate membri pentru gasca lui. Ce, va inchipuiati ca alianta a lor a fost pentru drepturile voastre? Au si anuntat ca a fost o alianta electorala si acum se sfasie pe membrii de sindicat.

Nu pomeneste niciunul despre prelungirea Contractului Colectiv de Munca.

Ce e mai frumos e ca alegerile se vor repeta. Si acesti clovni vor veni iar sa ne spuna cat de interesati sunt ei de drepturile noastre.

P.S. Moise se pare ca e noul purtator de cuvant al lui Georgica, ambii fiind fani WhatsApp, ca si restul managerilor! Ne spune de ce nu putem lua beneficiul si minte ca nu se fac achizitii? Nu, pe bune? Ia intreaba-l pe Georgica despre linia audio de ultima generatie achizitionata zilele trecute. Si despre achizitia biletelor de avion pentru drumul sau spre Dublin.

Concluzie: Astia sunt, niste clovni patetici care au impresia ca noi suntem prosti.

Ne vedem la alegerile viitoare!

Anunțuri

Un gând despre “A inceput macelul intre sindicate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s