„Vacante muzicale” sau „Ciubucuri decontate”?

Stagiunea celor de la Formatii Muzicale s-a incheiat pe data de 23 iunie 2017, putin dupa alegerile pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in CA, asa ca artistii, colegii de la radioul public s-au pus pe facut ciubucuri cu acordul directorului interimar Georgica Severin si cu acceptul directorului Razvan Suma (impresar al acestora). Va invitam in continuare sa remarcati cum, Corul Academic Radio a concertat la Piatra-Neamt, artistii fiind in vacanta, Suma vehiculata pentru acest concert este de 400 lei de persoana, plus un decont de doua zile in valoare de 600 lei/persoana.

RETINETI!!! Sunt in vacanta, echivalentul concediului de odihna al celorlalti 1700 de angajati ai institutiei.

Asteptam cu nerabdare o reactie promta din partea domnilor Moise si Basarabescu, reactie prin care sa ceara conducerii institutiei explicatii legate de participarea si decontarea ilegala pentru colectivul de la Cor la acest eveniment! Credeti ca or sa ii scuture? Noi nu credem! Noi restul salariatilor o sa ajungem sa ne aducem hartie si baterii de acasa, pentru ca, conform ultimelor zvonuri, din conturile radioului vor disparea cateva sute de milioane de lei. Acesti bani se vor indrepta catre marilele salariale ale ciubucarilor, salarii care vor ajunge sa depaseasca in medie 7000 lei/brut. Plus ciubucurile decontate tot de Radio Romania.

Pentru cei care inca mai cred ca vorbim prostii, va oferim posibilitatea sa ii ascultati pe cei de la Corul Academic Radio cum canta in vacanta la Piatra-Neamt pe banii radioului public.

Pentru PLAY apasati pe imaginea de mai sus!

Va rugam sa remarcati ca acesti colegi care au facut multe luni greva japoneza (facand de ras institutia), care au trimis in consiliul de administratie doi indivizi pe baza promisiunilor de mariri salariale al lui Georgica Severin, continua sa isi vada linistiti de afacerile lor, fara sa ii deranjeze nimeni, formand un grup infractional prin delapidare de fonduri.

Va rugam sa cititi si articolul publicat in Mesagerul de Neamt, articol care vorbeste despre Corul Academic Radio!

Asteptam cu mare interes sa vedem cati bani din bugetul infim al radioului or sa mearga catre ei sub forma de majorari salariale. Saptamana viitoare o sa aflati cum cum alti colegi aflati in vacanta au cantat cu instrumentele achizitionate de institutie la un alt festival, ca mai apoi sa il intrebam pe domnul Cristian Balea cam ce afaceri face el pe spinarea institutiei. Nu il uitam nici pe marele director Razvan Suma care plateste deconduri unor angajati aflati in vacanta. Totul se intampla sub aripa protectoare a lui Georgica Severin, mare duce de Teleaga, Campina.

Te leaga Georgica pentru aceste ilegalitati, iar tu nu o sa realizezi ce ti se intampla decat cand o sa fie prea tarziu! Georgica, te-au mintit unii ca o sa iti fie bine la radio pentru ca se vor ocupa ei de detalii, insa ghiceste cine o sa plateasca pentru toate aceste ilegalitati. TU Georgica o sa platesti oalele sparte, iar ei or sa se linguseasca pe langa urmatorul sef, fugind precum sobolanii.

Reclame

Un gând despre “„Vacante muzicale” sau „Ciubucuri decontate”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.