BREAKING NEWS: Georgica Severin a convocat o intrevedere fulger, azi, la ora 12:30, intrevedere cu reprezentantii lautarilor, care or sa fie asistati de Moise si Basarabescu! Oare le cere comision din suma de 7000 lei/luna sau incearca sa ii abureasca dupa ce a constatat ca 1600 de angajati sunt hotarati sa nu treaca cu vederea aceasta marire salariala ilegala (prin OUG), numita de multi „mita pentru alegeri„? Revenim cu detalii!

 

Georgica Severin a facut ieri o criza de nervi dupa ce a transpirat informatia prin care e pregatita o Ordonanta de Urgenta pentru lautarii din radioul public, afirmand ca in Radio Romania nu exista jurnalisti! Cat timp ai fost presedintele Comisiei de Cultura nu ai observat ca in Radio Romania nu sunt jurnalisti? Ma, acum iarta-ne, dar ce mama masii sunt aia de fac stiri, reportaje sau emisiuni? Gunoieri ma? Maturatori sau taxatori?

Nea Georgica te-a ajuns setea de putere si incepi sa pari un mic dictator, sete care creste de la o zi la alta. Hai sa iti explicam noi cum sta treaba cu jurnalismul asta care a adus Radio Romania pe locul 1 in audientele din Romania. Tu nu cunosti cum sta treaba pentru ca esti un fost parlamentar care executai ordinele venite de la centru. Jurnalismul nu se invata citind o carte, jurnalismul se dobandeste prin multa munca. Cunosti termenii? Doamne fereste! Scuze, uitaram ca esti ateu declarat! Tu spui ca lautarii merita 7000 lei/luna! Pentru ca ce? Pentru ca au votat cu Moise si Basarabescu?

Pai sa ii luam pe astia doi mari jurnalisti. Moise e un fost pompier, devenit intre timp camatar (cercetat de ANI si de Parchet) care a uitat timp de 7 ani sa treaca in declaratia de avere modica suma de 200000 euro. Georgica ai la dispozitie portalul ANI pe care poti verifica singur informatia, dar atata timp cat tu dai declaratii de avere false ne e greu sa credem ca o sa o faci. Basarabescu l-a studiat pe Porumbescu, adica a studiat la Porumbescu si e mare jurnalist (mai glumim si noi), mai ales ca el canta in formatia lui Robert Turcescu (ala acoperitul), iar formatia se numeste Casa Presei.

Asa e ca te-au pacalit astia doi sa le oferi sprijinul la alegeri, ca mai apoi ei sa te voteze Presedintele radioului? Lumea din radio fierbe de nervi! Ai luat pulsul angajatilor si apoi sa incerci sa le explici de ce lautarii merita 7000 lei/luna? De ce nu reincepi sa faci sedintele alea foarte bune cu angajatii? Noi, angajatii, te asteptam la intalniri pentru ca nu suntem ingineri, iar diplome si premii avem de iti umplem portbagajul de la masina.

Te-ai ascuns in biroul de la etajul 6 si ai calcat in picioare 88 de ani de istorie a radioului public prin manevrele tale cu iz de dosar penal. Noi suntem invatati cu greu, dar tu esti?

VA REAMINTIM ca in aceasta saptamana Georgica Severin a spus oficial faptul ca se pregateste o Ordonanta de Urgenta prin care salariile artistilor de la Formatii Muzicale vor creste semnificativ, pentru ca sunt cei mai buni si merita aceasta marire. Salariul mediu la care vor ajunge artistii este de 7000 lei/luna!

9 răspunsuri la „DGI fierbe sub presiune”

  1. Sunt inginer #rezist…..

    Apreciază

  2. Avatarul lui Moise si Basarabescu sa plece !!! Severin sa plece !!!
    Moise si Basarabescu sa plece !!! Severin sa plece !!!

    Artistii lui peste prajit. Astia muncesc 6 ore pe saptamana si fac studiu individual la concerte private. Sa se mareasca la toata lumea daca sunt bani! Eu muncesc peste 50 de ore pe saptamana si castig sub 2500 lei! Sa nu lasam ca PSD sa faca ce vrea din radio!!!! #rezist

    Apreciază

    1. Moise si Basarabescu intoxica lumea, in dorinta de a abate atentia de la aceasta marire! Oameni de nimic care cersesc numirea in CA. Sa vedeti atunci nebunie! Mie chiar imi e dor de o cafea in fata institutiei! In 2016 am vazut solidaritate, asa ca putem putem repeta evenimentul si in 2017! De ce nu!

      Apreciază

  3. Am vazut pe Facebook ca lumea se gandeste la proteste. Atat eu cat si colegii din redactie suntem gata sa iesim in fata institutiei! Sa fie show daca asta isi doreste Severin!

    Apreciază

    1. Avatarul lui Vrem si noi 7000 de lei
      Vrem si noi 7000 de lei

      Emisia si Inregistrarile se pregatesc sa fie solidare si prezente!

      Apreciază

      1. Avatarul lui Eu sunt Radio Romania
        Eu sunt Radio Romania

        Daca le da 1 leu marire salariala, eu vreau 5 lei. Punct! Sa ii vad eu pe acesti artisti daca ar rezista 8 ore intr-o cabina de emisie!

        Apreciază

  4. Stati calmi, sa il lasam mai intai sa le mareasca la aia si apoi facem show artistic!

    Apreciază

  5. Sa mergem sa le uram de sanatate!

    Apreciază

    1. Imi iau acordeonul si ne vedem la 610! Poate ne mareste si noua salariile!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe