OFF TOPIC: Pana sa va lasam sa cititi articolul de azi, va supunem atentiei cateva intrebari, unele cu iz penal:

1. Oare asigurarile la toata flota de masini Radio Romania au fost facute la Astra Campina?
2. Oare domnul DGI este ateu declarat?
3. Oare domnul DGI nu vede afacerile, demne de Parchet ale lui Razvan Suma, directorul Formatiilor Muzicale?
4. Oare de ce au plecat niste instrumente muzicale zilele trecute din radio, ilegal?
5. Oare domnul Suma este atat de inconstient incat a tot semnat si tot face afaceri ilegale pe bani publici?

Vom reveni cu amanunte si dovezi!

 

Unora caldura excesiva le-a afectat gandirea. Mai mult decat o aveau compromisa. Dezorientati ca amicul Severin nu i-a ajutat sa intre in CA cum le-a promis, Moise si Basarabescu au inceput sa atace. Era si timpul!
Cel mai tare este SPMCR ul ala (Sa Pui Mana pe Crosa sau Ranga): a inceput sa delireze iar cu strategii, grile, CSAT si sa dea in conducerea actuala! Ori Georgica ii pune ori caldura e devastatoare sau pur si simplu nu isi dau seama ca radioul fierbe din cauza ordonantei orchestrelor.
Uitati comunicat: http://www.sfin.ro/actualitate/comunicate-de-presa/cu-privire-a-situatia-actuala-a-societatii-romane-de-radiodifuziune-spmcr-are-urmatoarea-pozitie/

Din sumar:

Atragem atenţia că deşi graba de a numi un CA la SRR a fost a parlamentarilor care au votat rapid Legea Audiovizualului, şi tot lor li s-a datorat şi formula de a face alegeri ”fulger” pentru desemnarea reprezentanţilor salariatilor, cu toate că Ovidiu Miculescu a fost dat afară de la conducerea Radiodifuziunii din aprilie, nimic nu s-a schimbat încă în aceasta!

In „aceasta” care, mah, Bobitza, conducerea, aprilie, Radiodifuziunea? Atata erai de nervos?
Un indemn colegial – folosirea verbelor „a datora”, „a cauza”, „a multumi”. Stim ca habar nu aveti gramatica, doar nu faceti parte din categoria invocata de Georgica „jurnalistii sunt facuti din ingineri, in mare parte”. Inainte sa folositi cuvintele astea, intrebati vecinii, un prieten, luati meditatii, faceti ceva, ca sa nu mai faceti de ras inginerii-jurnalisti din radio.

Situaţia haotică din jurul nostru a atras dupa sine tergiversări şi amânări succesive ale clarificării stării actuale de fapt, vara derulându-se până acum fără schimbări în mersul intern al lucrurilor, şi implicit în zona editorială .

Ce chestie, i-auzi cum se deruleaza vara la Bobitza! Se deruleaza, pentru ca a fost rulata! Ia cu virgula inainte de si, ca te tragem de nas!

Si lovitura fulgeratoare: „Atragem atenţia că şi acum – după plecarea lui Miculescu- se pregătesc grile de programe pentru toamna-iarna, făcute tot “după ureche” , în lipsa TOTALĂ a oricărei strategii sau a unor obiective ce în mod normal ar fi trebuit să fie corelate cu temele de interes naţional şi vulnerabilităţile cu care şi România se confruntă .”

Bobitza, pai ce faci mah, il musti pe Georgica? Nu ti-e rusine, ii faci mandatul de ras? Sa il certe Dragnea ca e haos in radio? Bobitza, nu ne asteptam sa latri asa urat si sa musti mana care te-a hranit.

Bobitza ce tare esti cu situatia geopolitica! Esti un maidanez versat, ce sa mai! Bobitza pentru ca e cald nu vrei tu sa faci o baie cu gheata si sa vezi ca altele sunt temele la radio, in afara CA-ului de care va agatati?

Si acum sa trecem la deliciul bloggerilor, spaima filosofilor – Moise.
Disperat ca nu prea are loc de intors cu conducerea – pana il angajeaza – s-a apucat sa incalzeasca o ciorba de anul trecut. Care, vorba lui Dragnea, incalzita de atatea ori, nu mai are gust.
Dar, surpriza! Da si el in PSD! Cica Radio Constanta a cenzurat in favoarea PSD la alegeri. Mai, si tie ti-e rau, pai v-ati apucat sa dati in conducerea de partid si de stat? Asa v-a fost vorba?

Alo, Moise, cum e cu salariile din radio? Cum e cu ordonanta pentru orchestre? Cum ajung muzicienii la 7000 lei/luna, iar jurnalistii raman cu 2500 lei/luna? Ai tupeu sa raspunzi?

4 răspunsuri la „Tara arde si Bobita se purica!”

  1. Dacă comwntati aici și nu mergeți la DNA cu o sesizare efectul este 0.
    Asa că nu pe net ci la autoritati,nu?

    Apreciază

  2. Dacă comwntati aici și nu mergeți la DNA cu o sesizare efectul este 0.
    Asa că nu pe net ci la autoritati

    Apreciază

  3. E o rautate! In Campina sunt cele mai bune preturi la RCA! Ce legatura sa fie intre Severin care sta in Campina si asigurarile facute la Campina? Serios? Pana si Passatul lui Georgica are asigurare RCA tot la Astra Campina! Ceeee? Greseala mea!

    Apreciază

    1. Poate ca daca faci RCA la Campina scade consumul de motorina si asa facem economie pentru salariile lautarilor. Zic si eu

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe