Teapa orchestrelor de la Radio Romania

Teapa imensa, marca PSD, data orchestrelor Radio! Azi trebuia sa fie aprobata o ordonanta de urgenta, care nu a fost luata in calcul, privind situatia lor. Balea, esti pe receptie, ce le spui oamenilor, ce le-ai promis, pana la ce termen?

Din surse parlamentare va spunem ca nu va fi dat niciun ban, dar e bine ca voi sperati. Cel mult in cateva zile nu o sa mai fiti personal angajat la Radio Romania, daca insistati la Guvern. Si mai stim ceva interesant.
Stim ca ati cerut 50 la suta din bugetul Radio Romania, sa semneze Georgica asta, daca are instalatia pornita, asa ca asteptam ca ONR sa mearga la Gaudeamus Constanta, din vacanta lor, sa cante pentru niste promisiuni. Considerati ca e un ciubuc gratis, dar macar vedeti si voi Marea Neagra! Sau daca nu, banderole, nu mai stiti?

Balea, ai pregatit banderolele? Mai ai fluturasi facuti la firma ta in care spuneati ca sunteti in greva japoneza? E momentul sa ii scoti din sertar ca altfel or sa te alerge colegii din ONR ca i-ai mintit si pacalalit. Ati votat Moise si Basarabescu asa ca puneti tunurile pe ei, dar si pe DGI!

Distractie placuta!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s