Lucrurile incep sa se miste dupa dezvaluirile de vineri, asa ca noi ne bucuram nespus. Nea Georgica ne mai permitem un sfat (nu e legat de impostorii Moise si Basarabescu care oricum or sa te vanda repede si ieftin daca nu le dai ce vor): incercati sa luati distanta fata de Toghina si Sararu. L-au lingusit pe Miculescu si acum presteaza la nou sef. Stiti la cine ne referim, doar vedeti si singur!

Sa revenim la lautarii din radio. Pe langa cei de la ONR mai sunt si lautarii guristi, aia de presteaza pe cale orala. Poate e bine sa ii intrebati cum presteaza ei in afara stagiunii sub titulatura „Corul Academic Radio”. Au avut chemare din concediu de la domnul Razvan Suma? Daca au avut rechemare de ce au incasat bani individual de la organizatorul concertului de la Piatra Neamt? Pai ne-au sunat chinezii si ne-au spus ca nu e posibil asa ceva. Daca figurau in vacanta iar e caz penal!!!


Ce ziceti? Dati un telefon scurt si aflat tot ce doriti. Va dam si datele de contact ale organizatorului.

CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ

Adresa:

Str. Alexandru cel Bun nr. 27, Piatra Neamt

Telefon: (+4) 0233 / 21.28.90 sau (+4) 0233 / 21.36.70

Fax: (+4) 0233 / 21.15.69

Si nu e singurul caz penal, dar vi le aratam pe rand ca sa nu va plictisiti si nici nu am vrea sa o obosim pe doamna Caravan. Poate stiti cum e cand ai 8 clase; obosesti repede, iar apoi o dai in balarii. Sa nu uitam, daca tot am adus vorba de noua dumneavoastra secretara. Doamna in cauza se lauda ca in momentul in care o sa deveniti presedinte, ii dublati salariul, iar pe sotul dansei il faceti sef la pompieri. Ce mai conteaza studiile pe care nu le are. Destept sa fie! Nu? E adevarat sau se lauda, ca mai toti de va perie zilnic?

Dupa ce rezolvati cazurile penale cu lautarii instrumentisti, dar si cu cei oralisti nu ne spuneti si noua cum mai merge cu Ordonanta aia? Ca fapt divers! Nu ca am vrea sa mergem sa pichetam sediul PSD sau altceva. Doar intrebam.

Va intrebam pentru ca am incercat sa aflam si punctele de vedere ale domnilor Moise si Basarabescu, dar nu reusim sa dam de ei. Sunt disparuti in spatiu ori sunt deja mutati in sala de consiliu? Alooo, domnilori alesi, parca ziceati ca iesiti saptamanal cu cate un live! Gata? Acum va vedeti de treburile voastre? Va faceti planuri cum sa-l sapati pe Georgica?

Ramaneti un abonat fidel si poate va luminam noi cu treburile penale de prin radio.

Drum bun domnule Georgica Severin! Va mai intoarceti?

Un răspuns la „Sunteti pe calea cea buna! Multumim pentru atentie!”

  1. Ce se mișcă?că nu înțeleg?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe