De la alpinisti la trafic de influenta?

Stiti ca va povesteam despre cum se lauda Georgica Severin prin sedinte ca o sa aduca alpinistii utilitari sa stearga geamurile institutie? A facut el ce a facut si pana la urma a adus niste spalatori de geamuri care arata identic cu cei din intersectiile bucurestene, adica iti sterg geamul chiar daca e curat. E impropriu spus ca iti sterg geamul, pentru ca mai mult il murdaresc. Ca la Radio Romania!
Nea Georgica, dupa ce te intorci la munca poate o iei la pas prin birourile care au trecut prin experienta profesionistilor de spalat geamuri ca sa vezi cum ai tocat banii aiurea. Ca idee, azi, 11 august 2017, geamul de la CGT e tot murdar de rahat de la porumbei si asta e de 3 ani.

Iti oferim mai jos o poza cu un profesionist, ca asa poate ii inveti si pe aia din intersectie de i-ai adus la noi sa lucreze cu simtul raspunderii:

Trecand de la alpinisti la trafic de influenta, ajungem la Preda(tor), care, dupa cum bine stiti este si consilier personal, in slapi si halat! Pe 30 iunie 2017, viitorul juridic al TVR a ajuns pe maini bune, adica a ajuns pe mainile unui Preda. Oare, folosindu-se de influenta lui Severin, Dan Preda si-a angajat fiul, fara concurs (nu apare nimic pe pagina TVR) la Televiziunea Publica?

Cum domnule manager de l-ati lasat sa plece de la banca si sa ajunga la o institutie publica? Nu vi se pare ceva necurat? Dar ce mai conteaza la TVR un salariul baban pentru mana dreapta a lui nea Severin? Noi consideram ca au fost platite niste polite/datorii prin angajarea lui Vladimir la TVR (a se vedea numirea fortata a Irinei Radu in functia de PDG a TVR)!

Chiar am ramas fara cuvinte cand am primit aceasta informatie din partea unei surse anonime. Cand or sa se faca restructurari cine credeti ca o sa ramana? Proasta intrebare nu? Moise stie? Basarabescu stie? Da, ei stiu, dar sunt pe lipeala cu Georgica!

Ne vedem saptamana viitoare cu noi dezvaluiri!

NOTA 2u2romania: Imaginea reprezentativa de la acest articol aduce cu domnul

Reclame

4 gânduri despre “De la alpinisti la trafic de influenta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s