Hahaha, ce ne mai amuzam ca scriu aia de la 2u2 despre cenzura impusa de Georgica Severin la Radio Romania! Nu? Domnul Severin, zis si „drept la replica”, baron de Campina se amuza! Daca e mosier, iar managerii niste sclavi ne amuzam si noi restul angajatilor! Asa e corect! Nea Georgica, intelegem ca ti-ai asumat aceasta cenzura si ca abia astepti sa apara pe 2u2? Uite ca apare. Astfel, angajatii platiti cu salarii de rahat vor vedea si ei cam ce ai ajuns sa faci din radioul public.
Vor ramane sa te mai aplaude cei de la Cor si cei de la Orchestre! Iti mai aduci aminte de ei? Sunt prostii aia pe care i-ai pus sa voteze cu Moise si Basarabescu mintindu-i ca le maresti salariile! Chiar nu iti aduci aminte? Te-ai dus la ei si le-ai spus asta. Am aflat ca exista si inregistrari legate de acest subiect! Hai razi! Ai voie!

Despre manageri, nu prea avem multe cuvinte pentru ca ei isi apara salariile de peste 15000 lei/luna si scaunul caldut, iar tu profiti de prostia lor si ii terfelesti cum ai chef! Ai in jurul tau, la sedintele de sumar o turma de oi care pentru bani si functie de vor urma la Tele(a)ga si vor da declaratii in fata institutiilor de cercetare. Incercam si calea legala, pentru ca acum poti sa razi cu toata gura, iar mai tarziu o sa radem si noi pentru ca e posibil sa existe si inregistrari audio cu faptele tale de cenzura si implicare in politica editoriala. Ce zici? Ti-a disparut zambetul? Noua nu!

Ca sa nu o mai lungim va prezentam stirea care l-a facut pe Georgica Severin sa dea ordin pe unitate sa nu se publice, dar uite ca roata s-a schimbat si cei de la TVR dau tot, iar Radio Romania CENZUREAZA!

Zeci de mii de tone de grâu românesc blocate de Egipt din cauza a 13 semințe de mac! Preț în picaj. Reacția Ambasadei Egiptului

Scandalul declanşat de autorităţile egiptene, care reclamă că 63.000 de tone de grâu importate din România ar fi fost infestate cu mac, are şi alte repercusiuni grave. Alte 3 vapoare încărcate cu cereale în valoare de peste 30 de milioane de dolari sunt blocate în portul Constanţa. Preţul grâului românesc a scăzut în ultimele două zile cu 10 dolari pe tonă și a ajuns la cel mai mic nivel din iulie.

Preţul grâului românesc vândut la export în portul Constanţa a scăzut drastic, cu 10 dolari la tonă, în ultimele două zile. Asta după ce Egiptul a anunţat că ia în calcul să renunţe la achiziţia unei cantităţi de 63.000 de tone pe motiv că ar fi fost infestată cu mac.

Scandalul a dus la blocarea altor 3 comenzi, în valoare de peste 30 de milioane de dolari.

„Mai sunt încă două vapoare la încărcat. Chiar noi mai avem încă unul la încărcat în momentul de faţă. Ceilalţi vânzători au sistat încărcările. Ceea ce am făcut şi noi. Nu înţelegem să lucrăm cu nişte parteneri care schimbă regulile jocului după ce meciul a început”, a declarat pentru Ştirile TVR Mihai Anghel, exportator de cereale.

Un scandal privind calitatea grâului românesc poate avea repercusiuni radicale asupra credibilităţii mărfii româneşti pe piaţa internaţională, subliniază şi analistul Gabriel Razi.

Exportatorul susţine că marfa a fost verificată şi că nu au fost descoperite probleme. Mai mult, posibila prezenţă a macului în containerele cu grâu nu reprezintă un pericol pentru sănătatea consumatorilor, subliniază experţii.

Sursa: TVR

Tu razi, ei rad, noi ne radem de voi (am scris corect, da?)! Speram sa ne corectezi, ca la „Zarva”, ca esti un mare jurnalist si politician si conduci Radio Romania exact ca in caricatura de mai jos:

 

In sedinta de sumar de joi s-a discutat faptul ca Antena Satelor a dat o știre despre niste transporturi de grau romanesti blocate la Cairo din cauza ca ar avea niște probleme. Dupa aceasta stire Ministrul Agriculturii i-a rugat pe cei de la Antena Satelor să nu mai publice nimic pe această tema pentru că afecteaza exporturile romanesti. Va mai aduceti aminte cand Liviu Dragnea spunea ca Guvernul nu o sa impuna nimic radioului public dupa eliminarea taxei radio?

Dupa ce s-a anunțat acest „eveniment” in ședinta de sumar, Georgica Severin a intervenit si a spus ca ar trebui sa protejam exporturile si să fim de acord cu dorința ministrului de a nu mai vorbi pe acest subiect. Georgica Severin a anunțat imediat că acest subiect va aparea ca cenzura pe saitul 2u2romania si ca isi asuma aceasta decizie pentru ca asta este menirea postului public, să fie alaturi de autoritati!

Ironic si zambind cu gura pana la ceafa a tinut sa se repete si sa mai spuna odata ca abia asteapta articolul despre cenzura pe care o face el la Radio Romania! Toti managerii au tacut! Trebuie asadar să fim ascultatori cu dorințele ministrilor! E o situație de vis la Radio Romania!

Va rugam sa cautati stirea pe paginile Radio Romania si sa ne transmiteti daca o gasiti! Noi nu am gasit-o! Si da, e CENZURA si iti cerem in continuare DEMISIA, domnule Georgica Severin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe