Reuniunea PBI Sinaia 2017 la FINAL

Chiar nu mai are rost sa ii spunem domnului director INTERIMAR Georgica Severin ca PBI 2017 a fost un ESEC TOTAL si va rugam sa nu mai spuneti ca va pare rau pentru munca angajatilor implicati pentru ca nu e vina lor. Ei au facut ce le-ati spus dumneavoastra si directorul Dan Santa, nimic altceva!
In ultima vreme Georgica Severin s-a obisnuit sa spuna ca el „s-a obisnuit cu aceste atacuri insa ii pare rau ca sunt afectati angajatii”, incercand astfel sa pozeze intr-un mare aparator al institutiei, instinutie de care isi bate jos de vreo 5 luni, fara sa ii pese de nimic. Nu vreti sa va dati demisia domnule Severin ca sa vedeti cat de fericiti or sa fie acei angajati simpli, pentru ca vedem ce inseamna pentru dumneavoatra drepturile lor.

Un model de organizare pentru PBI!

Dumneavoastra domnule Severin incaltati pana si statutul PSD in ceea ce priveste dialogul social, dar nu o sa va punem la dispozitie pagina unde scrie pentru ca e mai bine sa il deschideti si sa il cititi cu voce tare. Poate asa intelegeti mai bine. In rest numai de bine ca o duceti rau cu banii!

O poza de milioane de ascultatori! Dan Preda si Nicu Popescu ii explica domnului Melescanu cum se pierde din audienta la Radio Romania Actualitati!

Un coleg, sustinator infocat al dumneavoastra a dorit sa va reaminteasca un moment din activitatea de senator, cu mesajul „Acesta e caracterul lui Georgica Severin”:

Fotoreporterii Mediafax l-au surprins pe senatorul PSD Georgică Severin votând luni, 19 septembrie, împotriva începerii urmăririi penale a lui Gabriel Oprea, acuzat de către DNA de uciderea din culpă a polițistului Bogdan Gigină.

Pe unde ati fost ati distrus, asa ca suntem curiosi ce o sa mai ramana din radioul public dupa plecarea dumneavoastra si doamne fereste sa ajungeti la conducerea celor 3 institutii de media, TVA, SRR si Agerpres.

Oare nu il mai incape costumul pe Severin sau e de inchiriat? Remarcati diferentele, dar si pantofii! Imaginea Radio Romania este exact cum se prezinta Georgica Severin!

Ati distrus jurnalismul din Radio Romania, ati distrus Gaudeamus, ati distrus lansarea Festivalului Enescu, ati incalcat CCM-ul de la radio, ati cheltuit bani din buget pe contracte cu dedicatie si multe altele.

FELICITARI domnule Georgica Severin!

Reclame

3 gânduri despre “Reuniunea PBI Sinaia 2017 la FINAL

  1. cica nu e in concediu, n-are libere de luat, dar a ramas (cu sotia) ,la relaxare .Ca daca tot a venit la munte, de ce sa nu profite de banii radioului???In plus, maimutoii de la Craiova s-au obisnuit sa traiasca in „sat fara caini:…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s