Ieri MOise a revenit cu un nou articol. Articol e mult spus pentru ca e mai mult o aberatie de fatata la ceas de seara, dupa o intalnire privata cu Blonda de la 2! Ce ne spune el, e cam apa de ploaie, insa interesant e ca a inceput sa il muste pe SEVERin, pe beregata.

Va spuneam ca e o chestiune de zile pana cand camatarul isi arunca blanita carliontata de oaie si isi da coama de santajist iar pe spate! Acea perioada a sosit! Enervat la culme ca Georgica Severin nu ii face pofta de angajare, camatarul si-a iesit din fire. Si a facut ce va spuneam: l-a atacat pe Severin. Asa cum a facut si cu Miculescu, Demeter, Toghina, Seuleanu.
El si cativa altii au nadajduit ca daca vor ataca Sindicatul Liber vor face pe plac noii conduceri. Surpriza! Dialogul intre parti pare sa fie civilizat si constructiv si latraii au ramas pe margine, cu coltii tociti si balele pe piept.

Iata ce ne informeaza camatarul MOise (nu va dam link la tentativa de blog pentru ca nu vrem sa ii crestem traficul. Il lasam cu cei 20 de vizitatori zilnici.):

PDG-ul a dat ordinul 715, care a pus in vedere sindicatelor din SRR ca pana in data de 31 octombrie a.c., sa incheie o conventie cu SRR prin care trebuiau sa aduca dovada ca fiecare membru de sindicat au semnat un angajament de plata a cotizatiei si ca sunt membri ai respectivului sindicat.

SUS Radio Romania a semnat conventia in 5 septembrie a.c. si conform ordinului, a depus listele si copii ale adeziunilor in data de 31 octombrie a.c..

Dar ce sa vezi, ulterior, Georgica a decalat termenul pana la data de 31 decembrie a.c., ajutand in acest fel SL ca sa poata strange cotizatiile, avand astfel fondurile necesare cadourilor pentru cei doi Mosi.

NOTA 2u2romania: Ulterior, in cursul zilei de ieri, camatarul robot MOise a fost urecheat pentru limbajul abordat si dand dovada ca are coloana vertebrala a unei moluste a modificat textul astfel incat Georgica s-a transformat in Georgica Severin (textul de mai sus, colorat cu rosu).

 

Fiind unul din latrai, camatarul a inceput sa atace conducerea. Prima data a facut-o publicand dramoleta fostului sef de la Iasi care si-a insirat lupta cu conducerile pe site-ul radioiasi.ro si Camatarul i-a publicat linkurile, desi in articolele cu pricina era atacat si Georgica Severin.

Pai ce faci mai? Musti mana care te-a hranit? E frumos asa?
Apoi s-a apucat sa scrie de Sindicatul Liber si i se adreseaza lui Severin cu „Georgica”. Pai ce faci mai, ati facut scoala de corectie impreuna sau ce? Crezi ca i se face frica de tine si te angajeaza?

Asaaaa deci, SEVERin e bun cu Sindicatul Liber si se comporta rau cu el? Intelegem ca MOise e nervos pentru ca nu ii ies jocurile pentru reangajarea sa in Radio Romania, insa noi credem ca cei 5000 de lei/luna ii ajung sa supravietuiasca si sa isi cinsteasca adeptii cu o cinzeaca in prag de sarbatori. Bine ma ca nu dai cadouri de Craciun cotizantilor tai, dar macar o dusca iti permiti din indemnizatie ca si asa nu iti platesti CAS. Nu? Sa ne spui daca te-am enervat! Nu vrem sa se intample asa ceva ca ne esti simpatic, insa parca in trecut, cand aveai mustacioara si creasta data cu gel pareai mai sexy (glumim ma la faza cu sexy).

Ba MOise, acum iti spunem drept, tot pe surse, ca tie nu iti pasa de angajati. Tie iti pasa de locul tau de parcare din fata de la Sala Radio sau de pe trotuarul din principala (tu parchezi oricum cum vrei si nu te intereaza ca ocupi trotuarul, iar oamenii se murdaresc trecand pe langa limuzina ta), tie iti pasa sa te dai important in fata managerilor sau a unor angajati si iti mai pasa de bani. Apropos, acum ca a crescut EURO, ti-a crescut si dobanda la camata de 190.000 euro?

Hai ca o sa vina Mosul si la tine, cu noua lege de functionare, asa ca fa repede nise poze in sala de consiliu ca sa ai ce sa le arati nepotilor de avocat ce persoana importanta ai fost tu. Nu uita ca oamenii inca te mai asteapta pe tine si pe FOCA la discutii, dupa cum le-ati promis. Unii si-au imprimat tricouri cu MO si FOCA si sunt nerabdatori sa va multumeasca pentru activitatea voastra din CA.

Poate nu stiti dar angajatii cu coloana vertebrala au un sictir (ca sa il citam pe MO) pe voi si abia asteapta sa va reintalneasca. Parca vedem la urmatoarele afise indemnul VOTATI MO&FOCA, sustinuti de Pufosenie, aka Timariu (fost rezervist in sindicatul lui Tarzan).

Musiu MO, suntem pe faza! Luni o sa va prezentam si ce ii reproseaza dl. Tomescu de la Iasi, prieten bun cu MOise, lui Georgica Severin!

2 răspunsuri la „„Hai sictir”! S-a enervat camatarul!”

  1. Eu constat doar un singur lucru, mai baieti si fete (de fapt marlani si pupeze) ! Voi aveti mult timp pentru investigatii, documentari, elaborari, redactari si comunicari. Problema voastra este ca nu va exercitati veleitatile de jurnalisti in slujba Radioului, ci impotriva lui. Asta seamana cu sabotaj, subminare sau cum vreti voi sa-i ziceti. Daca v-ati canaliza pornirile astea patimase inspre obiectul muncii (in baza caruia sunteti platiti !!! ) sunt convins ca ar iesi un produs radiofonic decent… Trist !

    Apreciază

    1. Moise, mie nu mi se pare ca da cineva in radio, ci băieții scriu despre ilegalitățile tale, cum ai făcut bani murdari, cum minți si înșeli si acum autoritățile si colegii. Știu, asta te doare rău, dar opinia publica trebuie sa afle ce podoaba ești. Chiar si acum, sub jurământ, umbli cu mici ciupeli, pentru ca nu te lasa caracterul sa fii om cinstit. Ia zi-ne drept, de ce nu ești primit prin colective acum? Ai promis cumva si ai înșelat iar? Nașpa!
      Jurnaliștii aia care nu te primesc intre ei spun ca ești speriat acum. Dacă pica Daddy, pici si tu! Da fuga repede la PNL sa mai repari ce poți.
      Tot înainte, informați-ne despre ce face cămătarul!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe