Tarzan ofera parcare gratuita

Azi va supunem atentiei un anunt venit din partea domnului Tarzan, un simplu sindicalist de etaj, care se crede zmeu. Sa fim sinceri ne cam pare rau de alegerea facuta de Godinac, care s-a cam fript a doua oara cu un lideras din radio.

Stimaţi colegi,

Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind a început să elibereze legitimaţiile naţionale de membru şi cardurile auto. Pentru membrii filialei MediaSind – Radio România acestea se eliberează gratuit.
Pentru a beneficia de aceste legitimaţii, membrii MediaSind-Radio România trebuie să ne trimită o fotografie la adresa de mailradioromania@mediasind.ro iar pentru persoanele care doresc şi carduri auto, copie după talon. Acestea pot oferi, intre alte avantaje, parcare gratuita in Bucuresti.

FOTO: Facebook

Mare jurnalist acest Tarzan, dar oricum el poate parca gratis pe locurile albastre pentru ca nimeni, dar absolut nimeni nu o sa ii ceara socoteala cand il vede in bermude decolorate si cu sosete in sandale. E hippy omul care a uitat la ce foloseste samponul.

Tot el, Tarzan, zice ca a cerut ca baronul de Campina sa il consulte in ceea ce priveste ROI, dar atat, pentru ca cei 50 de cotizanti din radio nu l-au mai vazut la fata de la alegerile pentru CA. Acum nu spunem ca MO si FOCA sunt intr-o situatie mai buna, pentru ca si ei s-au evaporat in umbra celor peste 5000 lei, indemnizatie de CA.

Acum asteptam 1 mai, cu gratare si bere rece.

P.S.: Intelegem din discutiile de pe grupuri ca Sindicatul Liber se inchide sub conducerea unor lideri galbeni, de la studiourile locale?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s