Niste Ghita pusi pe capatuit!

Dragilor revenim cu informaţii importante pentru SRR. Cu siguranţă că multe dintre aceste date vă sunt cunoscute. Dar încă odată spuse fac parte din sintagma „să nu zici că nu ţi-am spus”. Radioul public merge pe o pantă descendentă. De fapt e „la vale”. Iar voi, stimați colegi, o să o luați rău „în mufă”.

Ce a pescuit durduliul? Pe Georgica? Un post de sef? Pana si pestele e luat cu japca de la un batranel!

Sindicatul majoritar a fost paradit. Duduiu durduliu Doroş a vândut sindicatul în schimbul promisiunii că va ajunge redactor-şef sau redactor-şef adjunct la Constanța. Fără sindicat majoritar din 2019 nu veţi mai avea:

– concediu mărit
– prime (vacanţă, ziua radioului, Pasti, Crăciun etc.)
– salariu garantat şi loc de muncă garantat
– voce în relaţia cu conducerea, administraţia SRR

Cei doi reprezentanți ai salariaților în CA al SRR nu au făcut, nu fac şi nu vor face nimic. Dacă atât v-a dus capul de i-aţi ales: vă meritaţi soarta! Ei şi-au văzut interesele personale. Şi o să le urmărească în continuare. Bas(s)arabescu şi-a tras nişte emisiuni pentru a-şi justifica salariul mare pe care îl primeşte. Iar oamenii săi sunt susţinuţi, protejaţi, promovaţi. El nu a făcut nimic, dar absolut nimic din ce a promis. Iar dna Mihaela Platon, protejata lui, nici măcar nu calcă prin instituţie pentru salariul pe care îl primeşte. Este celebru modelul doamnei Platon de frecventare a postului de lucru.

Domnul Moise… 🙂. Bă, dar cum aţi putut să îl alegeţi? Chiar vă meritaţi soarta! Aici faceţi voi socotelile. Luând în calcul că va fi reangajat în SRR după ce a dus pe copcă instituţia şi a fost dat afară PE BUNE. Nu luaţi în calcul zecile de procese pe care le are cu SRR. Pe care le pierde constant.

Audienţele, cu marcă pe RRA, au început să scadă. Revenim la mentalitatea de dinainte de Miculescu: la ce ne trebuie audienţă? Păi nu ne trebuie nici audienţă, nici RRA, nici radio public. Cum bre’ să nu ai nevoie de audienţă? Păi dacă nu ai audienţă cum îţi faci misiunea de radio public? Despre publicitate ca să vorbim? Îţi scade audienţa, nu mai reprezinţi interes pentru publicitate.

Ne vom uni cu TVR. Şi noi vom fi „cenuşăreasa”. Cea dinainte de pierderea condurului. Fără şanse de a pupa prinţul pe frunte. O să ne pupe ei pe protofel. Pe scurt: mai avem vreo 3 ani. MAXIM… Dar tristeţea va începe din 2019. Pentru că NU VĂ PASĂ. Şi vă meriaţi soarta!

Treptat, pe simţite şi mai ales cu nesimţire veţi deveni slugi politice. Sau slugi ale slugilor politice. Unii dintre voi deja simt acest sentiment de iobăgie. Să vă fie de bine! Miculescu? Îl regretaţi deja. Dar mai am o veste: o să plângeţi după el!

În SRR au fost doi preşedinţi adevăraţi. Cu „adevărat” adevăraţi. Cu charismă, cu răutăţi, aroganţe. Dar cu un înalt profil de manageri. Sunt cei doi care au pus SRR pe picioare. În ordine cronologică: Şeuleanu şi Miculescu. Prestanţă, eleganţă, INTELIGENŢĂ. Păi doar atât: luaţi şi puneţi două poze una lângă alta. O să vedeţi că şi în poză Şeuleanu şi Miculescu au aceleași caracteristici. Ei, acum puneţi-l în această poză, între Şeuleanu şi Miculescu, pe Georgică Severin. Cum credeţi că arată poza? Arataţi poza unui ţăran, unui profesor, unui bancher, unui CO, unui instalator. Ce vă spune?

Dădeau unii vina pe Furdui. Probabil ar fi ultima sau singura şansă ca SRR să îşi revină. „Pe vremea” acestui inginer chimist audienţele erau în urcare, exista disciplină editorială. Se pricepea chimistu’ la chimia programului. La fel cu acest chimist sunt multe persoane pricepute in SRR care nu fac parte din cei agreați de actuala conducere, de PSD, de cei care nu au treaba cu ceea ce înseamnă radioul.

Vă mai aduceţi aminte ce gură marea avea Moise pe anumite posturi TV acum doi ani. Dar Bas(ssss)arabescu? Ce bobo v-aţi luat! Aţi mai auzit ceva, au mai făcut ei ceva? Păi îşi doreau postul în CA. Şi voi, cu mintea românului, i-aţi votat! Aţi muşcat ca un caras la râmă roşie. Oameni „de cultură” l-au votat pe Moise. Şi pe acolitul său, Bassss Arabescque. Deci nu este viol. Este cu acceptul vostru. Vă place deci…

Important de reţinut: s-a format o gaşcă de interese economice şi politice la vârful SRR. Cu proprii interese. Ei vor supravieţui atât ca funcţii cât şi ca bani câştigaţi. Ei şi-au făcut calcule pentru fiecare an ce va urma până în douăzeci-douăzeci. SRR se va uni cu SRTV, până atunci SRR va avea un director sub preşedinte, preşedintele va prelua SRR+SRTV cu acelaşi preşedinte de la SRR. Vor fi daţi afară sute de angajaţi SRR. În primul val cei care au rude angajate în instituţie. Apoi cei care nu au calificări. Dar, înainte de toţi, cei care nu s-au supus, nu s-au umilit, nu au acceptat subordonarea politică.

Toate acestea se vor întâmpla pe fondul indiferenţei voastre. Şi nu vă întrebaţi DACĂ se vor întâmpla. Întrebaţi-vă CÂND se va întâmpla. Şi adăugaţi la răspuns: O MERITAŢI. Mai rău este că vă place. Şi o să vi-o luaţi peste bot cu toţii. Şi o să o primiţi „cu plăcere”. Pe simţinte, cu nesimţire, pe faţă, la vedere şi cu acceptul vostru. Să vă fie de bine!

Sursa: #RezistSRR

Reclame

4 gânduri despre “Niste Ghita pusi pe capatuit!

  1. gresiti total. in srr a fost un singur presedinte adevarat: Eugen Preda. el si echipa lui au construit radioul acela inteligent, elegant si devotat publicului, pe care dvs. il plangeti cu atata sarg si pe care l-au distrus cei doi pe care ii admirati cu o fervoare demna de cauza mai buna. presupun ca nu l-ati cunoscut, de aceea va exprimati cu usurinta unui nascut maine in radioul national.

    Apreciază

  2. Pestele sindical e cel mai bun titlu , la poza din articol.
    Bah voi va tineti de glume proaste. Doros sa zica mersi daca nu infunda puscaria la ce a facut in Constanta. Ce sef sa mai fie el in radio???

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.