Dupa PeSeDizare, ajungem la Manelizare

Colegul/colega de la #RezistSRR a mai publicat un material FIERBINTE pe pagina de Facebook:

Sâmbătă, 12 mai am auzit prima dată o manea la RRA. Undeva pe la 18.25. Cui îi plac manelele e clar că nu ascultă RRA. Şi cine ascultă RRA nu doreşte manele. Totul s-a reglat însă la nici un minut distanţă. S-a difuzat o piesă celebră: Mambo… Măi Furdui au combinat ăştia azotul cu motorina. Şi apoi au stins cu benzină. Ce ne poţi spune despre chimia programului dle Dj Fufu?

Şi, în timpul programului apar nişte voci de „ascultători” care ascultă RRA. Posesori de radioreceptoare RIC, Cora, Selena, Vef sau Gloria pe care au recepţie doar în AM. Nişte bătrânei care reflectă audienţa extrem de îmbătrânită a RRA. Un fel de dedicaţii pe RRA dar fără muzică. Tot respectul pentru seniori. Dar ce ne facem că decreţeii nu mai ascultă RRA?

Nu contează audienţa, programul, calitatea muzicii. Ascultăm la RRA voci obosite şi plictisite la ştiri, deseori bâlbâite. Programe radio cu manele combinate cu mambo. Dna Sararu cu interviuri facute cu tac-su’, apoi legaturi inexistente şi fără logică de informaţii. Totul într-un amplu program destinat reducerii audienţei RRA în beneficiul unor posturi private, recte DIGI FM. Totul se petrece în anul în care Radio România aniversează 90 de ani.

Bă’ băieţi lasaţi orchestrele să facă audienţă. Că tot le-a mărit cu dediceţie nea Georgică salariul cu 2000 de lei.

Între timp aflăm că o jurnalistă cu mare anvergură, Raluca Diaconiuc, nu este acceptată prin concurs să fie corespondent RRA. Mai Raluca mai pune şi tu mâna pe portativ. Învaţă să cânţi la violină, la fluieras, să te placă managerii. Cântă o manea daca tot vrei să te auzi la RRA.

Sindicatu’… ce zice ce sindicatu’? Că nu mai este reprezentativ dar încă joacă în hora comisiilor paritare. De Alexandru Rusu aţi mai auzit ceva? Face în continuare emisiuni. Cui îi pasă? Cât timp nu se ia de PSD este muc şi sfârc. Între timp Georgică Severin nu mai are timp să stea cu picioarele pe pământ. Pentru că îi place la business class în avioane. Măcar Miculescu nu zbura fără rost ca ţânţarii.

Aflăm de pe pagina de Fb a preşedintelui că îi place de Karl Marx. Asta a învăţat domnia sa în facultate. Erau cursuri doar de filosofie (marxist-leninistă) presărate de istorie bazată pe lupta de clasă. Acum ce dorim, să aducă aminte de Tocqueville? Domnu’ Georgică aşteptăm elogile necesare pentru Stalin (şi poporu’ rus libertate ne’a adus), Mao şi Kim… Şi, bineînţeles, la 90 de ani de Radio România să ne povestiţi despre Popov şi nu despre Marconi.

Sursa: #RezistSRR

E bine tovarase Georgica? Mai ai vesti de la MO si FOCA? Nu? Si-au incasat indemnizatiile de CA?

Reclame

3 gânduri despre “Dupa PeSeDizare, ajungem la Manelizare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.