Sunteti gata pentru restructurari?

Stirile despre viitoarele restructurari de la TVR incep sa se lege de situatia actuala de la SRR, unde prin schimbarea schimbarea regulamentului de evaluare se poate trece direct la concedieri fara posibilitatea unor contestatii, iar aceste lucruri se fac prin intermediul celor doi reprezentanti ai angajatilor.

Fost președinte TVR în perioada 2007 – 2010, Alexandru Sassu revine în instituția pe care a condus-o, pe funcția de consilier al Doinei Gradea, potrivit informațiilor Paginademedia.ro. Conform acelorași informații, acesta va fi responsabil cu restructurarea angajaților.

Acum sa ne concetram asupra SRR unde se lucreaza de zor la schimbarea regulamentului pentru evaluarea angajatilor. Regulamentul actual permitea angajatilor evaluati mai multe posibilitati de contestare, insa dupa noul regulament se aude ca acestea dispar. Exact cum am sustinut si in trecut, criteriile de evaluare aveau nevoie de o schimbare si nu regulamentul!.

Ne asteptam sa va intrebati ce ne face sa credem ca se lucreaza la disponibilizari in SRR, asa ca va prezentam faptul ca in SRR exista un post de consilier care a fost model si pentru de la TVR, in persoana doamnei Mihaela Kaitor, consilier al PDG SRR!

Nota nu poate fi contestată

Fosta directoare trebuia să aibă cel puțin nota opt pentru a obține postul scos la concurs, însă a fost punctată cu 7, 04. Este pentru a doua oară când Elena Tîrziman nu se califică. „Mi s-a spus că nota nu poate fi contestată. Mi-a spus că pot să contest procedura, însă nu și nota. În comisie au fost persoane care au fost în conflict cu mine. Totul a pornit de la faptul că nu am semnat actele pentru cedarea spațiilor. Kaitor Mihaela Ioana, secretara Ministerului, m-a intimidat. M-a agresat verbal. M-am simțit hărțuită. Vine Curtea de Conturi și îmi spune că este în regulă să fac evenimente, dar mi-au trimis Auditul pe cap, care mi-a spus că nu pot să organizez nimic. Că vin peste 150 de mii de oameni și că e considerat eveniment caritabil.

Sursa: evz.ro

Acum faceti legatura, pentru ca intram in linie dreapta, o linie care da liber pentru restructurari in SRR! Le cerem celor 4 angajati ai institutiei din actualul CA sa nu voteze modificarea regulamentului pentru evaluari si sa se rezume doar la modificarea criteriilor de evaluare care sa fie in concordanta cu activitatea fiecarui angajat!

Daca iesiti in strada va rugam sa ne anuntati!

Reclame

3 gânduri despre “Sunteti gata pentru restructurari?

  1. Da! Cu maxima certitudine vor fi disponibilizari!! S-au cerut, fiecarui sef, liste underground prin care sa se asume redimensionarea structurii de personal din subordine cu cel putin o treime in minus. Sa te tii la reglari de conturi. Ciobanul epigon care pastoreste turma sererista preia proiectele de disponibilizari care se vantura atat in TVR, dar si in Radiocom, insa interpretate in nota „zarvei” care domneste in capul sau mare si gol pe dinauntru. Cat despre cele doua „ciocanitori” Ruxi Sararu si Mary Toghina, asteptati-va la ce e mai rau din partea lor. „Duamnele” isi vor salva neamurile, vasalii si propriile funduri turtite de-atatea mandate in scaunele CA. Cei doi „harciogi” impostori, AV MO si Foca (in)competenta, care chipurile reprezinta p…mea in CA, au vandut demult salariatii creduli si infantili care i-au votat. Dar poate mai aveti o sansa daca va reprofilati in lautari… In rest sa aveti parte de binele pe care l-ati ales.

    Apreciază

  2. Moise si Basarabescu ne-au vandut engross!!! Toghina si Sararu, alte doua personaje abonate la posturile din CA ne-au vandut si ele! UNITI ii dam noi pe ei afara!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.