Se prabuseste domeniul Severin

Barorul simte cum ii fuge pamantul de sub picioare, motiv pentru care a plecat o saptamana, RETINETI, o saptamana, in strainatate, CU ACORDUL CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE!

Bomboana de pe coliva a venit de la PNL, prin vocea domnului Gigel Stirbu, iar pe surse am aflat ca nici cei de la PSD nu isi mai sustin baronul!

Gigel Ştirbu cere votarea rapoartelor de activitate ale TVR şi Radio România

Preşedintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, a afirmat că PNL cere votarea rapoartelor de activitate ale TVR şi Radio România, parlamentarul afirmând că aceste două instituţii „au devenit oficine de partid”, potrivit Agerpres.

La finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL, Ştirbu a spus că liberalii solicită Birourilor permanente reunite să pună pe ordinea de zi şi să sesizeze comisiile de specialitate pentru „analiza şi votarea rapoartelor de activitate ale celor două instituţii media naţionale”.

„Am făcut acest lucru deoarece în ultima perioadă sesizările care vin pe adresa celor două comisii de specialitate din Camera Deputaţilor şi din Senat au escaladat. Avem semnale că în cele două instituţii de presă se întâmplă lucruri care frizează penalul. Avem informaţii cum că angajaţii celor două instituţii de presă naţionale ale României se află într-o situaţie extrem de neplăcută, formele asociative ale angajaţilor din cele două instituţii ne solicită aproape săptămânal să facem astfel de sesizări către Birourile permanente reunite, cât şi către instituţiile statului”, a afirmat el.

Totodată, a spus că, în acest sens, va fi sesizată Curtea de Conturi.

„Această sesizare pe care noi astăzi o vom depune în urma şedinţei Biroului Executiv a mai fost depusă de Comisia de cultură din Camera Deputaţilor, fără ca noi să primim un răspuns”, a adăugat Ştirbu, conform sursei citate.

Deputatul a mai spus că a fost luată această iniţiativă „deoarece cele două instituţii de presă au devenit oficine de partid, efectiv au renunţat la misiunea sau, mai bine zis, au abandonat misiunea pentru care există, anume aceea de a informa cu obiectivitate, cu deontologie profesională cetăţeanul plătitor de taxe”.

Sursa: bursa.ro

Va reamintim ca rectificarea de buget a SRR a fost votata de cei doi reprezentanti ai salariatilor, dar si de cele doua angajate din CA. Rectificarea prevede multe taieri, dar si o crestere semnificativa a bugetului pentru deplasarile PDG. Cu toate ca cei doi reprezentanti ai salariatilor au iesit pe live sa ne spuna ca nu se modifica bugetul pentru salarii, ei au uitat sa ne spuna ca numarul angajatilor nu e securizat si e posibil sa ne asteptam la concedieri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.