UPDATE: Camatarul Moise a fost vazut la Registrul Comertului cu ficusul in brate si cu rucsacul in spate. Prietene, la Parchetul Bucuresti se face autodenuntul, nu in Piata Muncii!

Mai acum cateva luni va povesteam cum Moise Adrian Valentin face fals in acte spunand ca este afiliat (sau alifiat) la Federatia MediaSind. Complet fals! Federatia Mediasind s-a desfintat, dar Moise minte in continuare. Mai grav este ca are parte de concursul serviciului juridic din Radio Romania, care de luni bune inchide ochii la astfel de mizerii, atat in tribunal cat si in cererile pe care camatarul Moise le depune la radio.
O alta fapta de natura penala in forma continuata pe care Moise Adrian Valentin o face, este ca in toate actele depuse spune ca sediul social al sindicatului pe care il pastoreste se afla in str. G-ral Berthelor nr. 60-64, camera 805. Un alt fals grosolan pe care Serviciul Juridic nu il observa sau se face ca nu il vede. Oare de ce nu este sesizat Registrul Comertului in legatura cu aceasta minciuna? Nu stim, dar o sa aflam de ce unii inchid ochii la aceste falsuri in acte.

ATENTIE: EXCLUZIV este scris CORECT, in limbaj de camatar!

oie_w2oe40yujutu

O sursa de la Parchet ne-a declarat: „Dacă actele au avut efect juridic, vorbim despre fals și uz de fals”. 

Conform Noului Cod Penal, articolul 323, „folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă când înscrisul este sub semnătură privată”.

Chiar suntem curiosi care este punctul de vedere al doamnei Mariana Milan in legatura cu aceste dovezi. Poate ca nu o sa ne raspunda noua, insa stim sigur ca o sa le raspunda procurorilor care ancheteaza aceste fapte de natura penala. Avem impresia ca persoanele care au inchis ochii la aceste falsuri pot intra la „complicitatea infractorului”. Din punct de vedere legal, firma care a pierdut sediul social, iar la Moise e vorba de o hotarare judecatoreasca, are obligatia de a isi depune actele pentru un sediu social nou intr-un anumit termen. Toate hartiile depuse de Moise de la data pierderii sediului din incinta Radio Romania sunt NULE din punct de vedere legal. Moise nu o face, iar altii se fac ca nu stiu.

EXEMPLE DE FALS IN ACTE

oie_132141424ig8dlez

sesizare-catalin-bulgariu-catre-aniimg_6852-1

Pe aceasta cale facem apel catre Sefa Serviciului Juridic al Radio Romania, sa stopeze aceste infractiuni, sa sesizeze Registrul Comertului, sa conteste toate actiunile intreprinse de Moise in care se regaseste aceste falsuri grosolane. Avand in vedere ca exista o plangere penala avand ca obiect „falsul” sediu social, toti cei care continua sa nu vada aceste fapte se fac complici la fals in acte.

 

12 răspunsuri la „Camatarul Moise, un penalist cu state vechi”

  1. Mai aesioame, tu crezi ca la mine merge cu o palida tentativa de psihologie inversa? Trucuri din astea ieftine le exersam in gimnaziu, mai draga. Te las sa speculezi ce vrei tu, dar ai grija ca as putea fi si colegul tau de birou, intelegi?

    Apreciază

    1. Poate nu avem colegi de birou. Oricum prietene Moise, poate e mai bine sa te angajezi, ca sa ai si tu o ocupatie. Vine Craciunul asa ca iti vindem un pont: se fac angajari la salubritate si la drumuri si poduri, divizia trotuar.

      Apreciază

  2. Te rog sa folosesti apelativele cu simt de raspundere. Eu nu sunt prietenul tau, nici macar in gluma. Eu sunt dusmanul tuturor obedientilor de serviciu, al latrailor, al limbistilor si pupincuristilor, al celor ca tine (sau ca voi, daca iti face mai multa placere si crezi ca se dilueaza raspunderea) si nu ma intereseaza decat principiile, nu persoanele. Insa, daca principiile sunt incalcate de unii ca Tanase, Arhiri, Ciocarlan, Dobritoiu, Balaci, atunci, coincidenta (sau nu) face ca ei sa fie cei incadrati la categoria latrai de serviciu. Mai exista si esalonul II si chiar III, dar despre asta mai tarziu.

    Apreciază

    1. Ok, o luam altfel si dam cartile pe fata draga Moise. Cand vei inceta sa iti comentezi singur postarile atunci poate ai ceva sange in instalatie. De unde stim ca iti comentezi singur textele? Unii adepti ai tai au gura mare si le place sa se laude. Pana atunci mergem pe vorba trompetistului de Albei. Ne-am gandit ca te-ai plictisit la coada de la Registru Comertului si te-ai bagat in seama cu noi. Apropo, ai schimbat sediul social pana la urma? Ai o problema cu cateva persoane si le pomenesti mereu numele, tu care ai o gramada de paduchi. Ai facut fals in acte si trebuie sa raspunzi pentru asta. Doar ai principii. Nu?

      Apreciat de 1 persoană

  3. prietene nu vreau, de ce-o aperi pe milan si implicit toghina, doaamnle cmatarului? Poate pentru ca te numesti marian constantin? Citeste aici:https://legislativulradio.wordpress.com/2016/12/10/vai-domprofesor-de-la-facultatea-de-militieni-se-poate-meri/

    Apreciază

  4. Pe mine Moise nu ma plateste cu nimic, dar pe voi micULESCU cu cat va plateste? Latrailor de serviciu au cam inceput sa li se toceasca coltii? (cacofonie intentionata). Si daca nu cer prea mult, poti sa nu mai cenzurezi textele? Am pretentia de la tine ca esti un deontolog… (glumesc).

    Apreciază

    1. Ne cerem scuze pentru intrebare. Camatarul nu plateste, el incaseaza bani de pe urma voastra (nu e gluma) si e ciudat cum maraiti cand se strange latul. Poate aveti pretentia la noi, nu „la tine”.

      Apreciat de 1 persoană

  5. Ar trebui evaluata activitatea orificiului juridic in ansambu…si vor iesi la iveala lucruri interesante inca din mandatul Mariei Togina Nu au imunitate juristele de acolo si trebuie sa raspunda in solidar pentru tot felul de „avizari”. Se va ajunge si la cotofenele alea cat de curand. Vine Mosu si la ele.

    Apreciază

    1. Oare avocatii care l-au reprezentat pe Moise Camatarul in multele procese au fost complici la fals? Maria Toghina se pricepe la consilieri medicale mai nou.

      Apreciat de 1 persoană

  6. cam ce relevanta are sediul social al sindicatului? Ar putea fi si pe luna daca se sesizeaza fapte de coruptie ale unor infractori. Lasati-o voi pe sefa juridicului care, in opinia voastra, ar trebui sa denunte ceva cu o importanta putin mai mica decat nimic si vedeti fondul problemei. Acest fond care intre timp a devenit din albastru gri, iar din gri va deveni negru, asa, in ton cu starea voastra de spirit. Se strange latul, asa-i?

    Apreciază

    1. Prietene, ca „aparator” al legii o cam dai cotita. E o infractiune si nimic altceva. Legea e lege pentru toata lumea. Cu cat te plateste Moise pentru postarea de comentarii?

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe