oie_ahxwtvuxfw9q

Ruxy: Maria vei fi inselata de o femeie care pretinde ca poate sa iti ghiceasca viitorul!

Rubrica pamflet pe baza zvonurilor de pe holurile institutiei!

30 de răspunsuri la „Episodul 12 – Previziuni”

  1. Avatarul lui Cosmarulgastiiluimoise
    Cosmarulgastiiluimoise

    Băi cretinilor ăștia ai lui Moise, documentele cu banii ridicați de asta de la radio arată că v-a apucat rău disperarea.. Cioflingarilor cu creierul spălat. Sa vedeți ce va urma. Cifre multe din contul imbecilului si prietenilor lui din radio. Coșmarul vostru A ÎNCEPUT! Simțiți? 2u2 dezvăluie, cine trebuie, se autosesizeaza

    Apreciază

  2. Citim anul când cămătar ul lua 5000 de Ron pe luna pe comisii. La globul de cristal arată că mari era președinta la radio…Să pun repede ceaunul pe foc la Parchet să vedem ce iese…

    Apreciază

  3. Avatarul lui Nu vreau (pe bune)
    Nu vreau (pe bune)

    AMR 3.

    Apreciază

    1. Moise, inveti sa numeri? Incearca Viagra.

      Apreciază

  4. Moise chiar s-a mușcat de put***za de draci. Si cică o are chiar mică. Creativitatea.

    Apreciază

  5. Se aude ca MR Cămătar o are mică, minuscula. La creativitate ne referim. Așa sa fie???

    Apreciază

  6. Am inteles ca slugile din sindicatul lui Moise vor refuza sa semneze actele aditionale cu maririle salariale. Ei spun ca nu vor sa plateasca o cotizatie marita catre sindicatul camatarului.

    Apreciază

    1. Avatarul lui Nu vreau (pe bune)
      Nu vreau (pe bune)

      Am inteles ca iti place sa mananci kkt. Mars si ia-ti un alt nickname, sau ti-a pierit inspiratia?

      Apreciază

      1. Nu vreau si mars sa ii spui lui Lev

        Apreciază

  7. Avatarul lui Revoltat (pe bune)
    Revoltat (pe bune)

    Asa este, am gresit. Te invitam sa te uiti sa vezi textul original, nu ala pe care l-ai ciopartit tu, boule, dum cum spuneam.

    Apreciază

    1. Ai gresit cand ai strans atatea bani sau ce? Nu inteleg! Poate ne explici si cum e cu banii din comisii! Ce zici? Incerci?

      Apreciază

    2. Bai Adi, hai lasam vrajelile astea deoparte si sa fim seriosi. Gurile rele spun ca iti trebuie rovinieta ca sa ajungi acasa. E adevarat? Accepti o invitatie la o discutie deschisa si publica? O transmitem live, adica in timp real pe pagina. Hai sa dam cartile pe fata.

      Apreciază

  8. Bai, lesin de ras! Cum s-a activat gasca la comanda! Simt miros pe aici, nu de alta, dar a inceput sa miroasa a WC. BuruBuru, stii bancul? Vezi ca eu nu ma limitez doar la buruburu din banc. Pescarule? Tu esti unul dintre aia care cumpara pestele din piata, nu e asa? Nici nu stiti ce satisfactie am, unicelularelor, cand va vad asa de crizati. Countdown…

    Apreciază

    1. Nu lesina ca avorteaza Iulia si ramane fara neuronul plictisit! Hai sa nu ne revoltam prea mult ca dam in somaj. Te rog sa nu imi mai folosesti numele!

      Apreciază

      1. Avatarul lui Revoltat (pe bune)
        Revoltat (pe bune)

        Daca m-ai rugat asa de frumos imi iau un alt nickname. Pe bune 🙂

        Apreciază

      2. Apreciez. Daca te rog frumos imi spui si de unde ai avut cei 200.000 de euro dati cu camata? 😉

        Apreciază

    2. Boule de admin, verifica pe 2u2romania sa vezi textul original. Unde a disparut ma Vio? La WC? 😀

      Apreciază

      1. Cred ca ai butonul de refresh blocat. Ne bucuram ca esti un cititor fidel, iar drept cadou o sa iti oferim un om de zapada. Observam ca ai probleme de memorie nu numai pshihice!

        Apreciază

  9. Sa ii spuna cineva lui Moise ca ne doare undeva de oftica lui. Imi aduc aminte cum aparea in radio tuns cu creasta si dat cu gel. Exact ca o panarama.

    Apreciază

    1. Facea pe vedeta. Te intalneai cu el si te expedia repede. Ne spunea ca e foarte ocupat si sa o lasam pe alta data. Avea treaba sa isi numere sutele de milioane si casele. Un pitigoi frustrat.

      Apreciază

  10. Bazaiti ca mustele la kurul vacii. Sa vedem cum bazaiti dupa administrarea insecticidului. Hai sictir!

    Apreciază

    1. Ce muste, ce insecticid? Asta cu „sictic” ne arata calitatea de camatar. Eu unul ti-as bloca postarile jegoase. Esti o lipitoare si nimic altceva.

      Apreciază

      1. Cine e Revoltatul asta de isi permite sa vorbeasca asa? Oare e amantul secret al Mariei?

        Apreciază

  11. Avatarul lui Si mai revoltata
    Si mai revoltata

    „Nu vreau” sa va spun cat de „Revoltat” sunt, pare sa ne spuna Moise Adrian Valentin!

    Apreciază

  12. Către admini..
    Facem o cheta sa ii plătim o ședinta la psihiatru lamerului asta cu p*tza mică de Revoltat? Ca mai are puțin si se musca de ea de nervi.

    Apreciază

    1. Halat impermeabil si rezistent la spuma!

      Apreciază

  13. Esti un idiot. Nu intelegi ma ca nu sunt Moise? Sunt cosmarul vostru, Miculescule, Covaloaico, Furdui, Dana Dumitrescu, Tanase, Dobritoiule, Balaci si care mai mancati cu doua maini…

    Apreciază

    1. Calm Moise. Nu stim de ce agiti atat de mult. Putem noi sa te ajutam cu ceva? Nu ne intereseaza problemele tale cu alte persoane. Pe noi ne intereseaza sa aflam cat ai furat tu din comisii, din indemnizatia CA, din deconturi, din ajutoare, din salariu, din comisioane si altele. Te rugam sa te linistesti si sa mergi la deszapezit pentru ca noi o sa iti mai prezentam cateva documente interesante.

      Apreciază

  14. Mai animalelor, mai sacalilor. Voi inca nu ati invatat despre ce este vorba in contextul de azi? Nu vorbim ma despre Marii, Ruxandre, Moisesti… Vorbim despre voi, mai, sobolanilor. Simtiti miros de soricioaica? Pai sa simtiti, ma, ca deratizarea este aproape. Promitem sa punem aroma de capsuni in ea, sa o inghititi cu pofta. Countdown… 4. Hai sictir!

    Apreciază

    1. Stimate „domn” Moise, faptul ca va travestiti in continuare ne arata ca sunteti un om care iubeste dreptatea si adevarul.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe