Titlul este foarte corect si aici ne referim la faptul ca fostul parlamentar a furat startul pentru alegerile celor doi reprezentanti ai salariatilor in CA al Societatii Romane de Radiodifuziune. Plictisit de sedintele de sumar de la primele ore ale diminetii (ca parlamentar se trezea dupa ora 10) Severin al nostru a inceput un pelerinaj pe la posturile teritoriale cu scopul declarat de a avea discutii cu angajatii. Din pacate adevaratul motiv pentru care directorul interimar face aceste vizite este acela de a incerca sa faca campanie pentru anumiti pretendenti la cele doua posturi. O campanie in toata regula in care promite ca o sa fie bine daca angajatii voteaza pe cine trebuie, dar nu spune ca la rectificarea de buget de la 1 iulie sunt sanse foarte mari ca institutia sa piarda inca 10% din bani. Politicianul tot politician ramane! Promite salarii mari, alegeri corecte si grau pentru coliva din 2018.

In articolele anterioare va povesteam ca noul director interimar spunea ca doreste sa faca cat mai repede alegeri, asa ca si-a tras aproape cateva persoane pe care le promoveaza: Basarabescu (Ciolosist declarat si sustinator al capitanul de vas), Platon (o yoghina disperata dupa functii), Timariu (un traseist si un vanzator ambulant de carnati pe holurile institutiei). Nu stim inca daca Maria Toghina vizeaza post in CA sau tinteste un post de director general. Pe restul nu prea ii baga in seama, asa ca Zubin, Balaci, Moise si Dumitrescu sunt lasati in afara schemei de joc, sau nu!

De curand, pe grupul angajatilor de pe Facebook o parte dintre angajati si-au exprimat optiunea intr-un sondaj ca Georgica Severin sa fie invitat in grup. Pana in acest moment se pare ca Georgica al nostru nu a dat curs invitatiei de a se alatura grupului, sau cel putin administratorul nu a spus nimic. Dupa parerea noastra Severin este alimentat cu minciuni si nu o sa accepte sa intre in dialog cu angajatii pentru ca nu se coboara el la nivelul lor, asa ca il sfatuim pe Tanase sa isi retraga invitatia si sa il lasa in plata domnului pentru ca oricum directorul interimar e paralel cu tot ce inseamna Radio Romania.

Sa revenim la campania electorala a lui Severin. Pe banii radioului el se plimba si promite. Pe surse am aflat ca nu prea a avut parte de sustinere asa ca o sa amane alegerile spre toamna. Va intrebati ce castiga Severin daca are in CA oameni servili lui? In primul rand PSDul nu poate avea majoritate in viitorul CA fara sprijinul celor doi reprezentanti ai salariatilor, iar in al doilea rand nu ajunge Severin presedinte.

Dupa configuratia actuala din Parlament, PSD are slabe sanse sa faca majoritate in CA:

Guvern – 1
Presedintie – 1
Minoritati – 1
PMP – 1
UDMR – 1
PNL – 2
ALDE – 1
USR – 1
PSD – 2
Reprezentantii Salariatilor – 2

Pana in acest moment Georgica Severin are 4 voturi clare (Guvern+ALDE+PSD), iar daca mai primeste de la UDMR si Minoritati ajunge la 6 voturi, numar insuficient pentru a deveni Presedintele CA. Presedintele are nevoie de votul reprezentantilor salariatilor in CA ca de aer pentru a castiga functia suprema, motiv pentru care ar vrea ca in noul consiliul sa intre doi oameni care pot sa fie manipulati dar care sa nu serveasca interesul celor care ii voteaza si ii trimite in consiliul de administratie. Le repetam numele si poate angajatii or sa voteze cu capul si nu dupa cum le spune Severin: Basarabescu, Platon, Timariu, Toghina, Sararu, Moise.

NU VOTATI aceste nume nici daca vi se promite ca or sa se mareasca salariile cu 50% (cum i-au prostit pe cei de la COR si ONR), pentru ca in realitate nu au de unde, insa bazandu-se pe experientele electorale anterioare vor vrea sa va prosteasca si sa va minta.

Domnule Georgica Severin, ceea ce faceti dumneavoastra are miros de dosar penal, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a sesiza Parchetul Bucuresti si va somam sa terminati cu pelerinajele electorale. Puneti osul la munca daca v-ati asumat functia si organizati cat mai repede alegerile pentru ca vine rectificarea de buget si apoi o sa fie o tragedie generala.

P.S.: Abuzul de functie inca se pedepseste, cu sau fara imunitat!

5 răspunsuri la „Georgica Severin a furat startul la alegeri”

  1. Micuțul georgică,păcat că are si diabet săracu,păi cînd începe jihadu pe trecutul lui ,luca,godinac,păcat că a rămas fără mandat din cauza lui Savin de la Busteni ,a fost 2 pnl/pdl pentru psd ori ,ori si cel mai bun cîstigă.

    Apreciază

  2. asta e de bine! eficienta occidentala ca tot va uitati in gura la americani!

    Apreciază

  3. Avatarul lui Vine unirea cu TVR
    Vine unirea cu TVR

    Sa vedeti tragedie pe actualii manageri din radio cand o sa ne unim cu TVR. Se aude pe la teritorialele TVR ca in momentul unirii cu teritorialele SRR, postul de radio si tvr intra sub sefia celor de la TVR. Din manageri la radio or sa ajunga simpli realizatori, iar 1/3 din angajati dispar din noua grila.

    Apreciază

    1. Nu știu de unde aveți voi toate aceste informații ,radio sans…nu?
      Dar ceva pt noi ăștia de jos facem,sau doar aruncam cu informații.

      Apreciază

      1. Multe informatii au fost confirmate in timp. Sper sa nu stam cu bagajele la usa.

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe