STIRE DE ULTIMA ORA: Georgica Severin a intrat ieri peste cei de la Orchestra Nationala facand campanie electorala! Avem inregistrarea audio!!!

Cei doi papagali vorbitori au incercat un live cu varfuri de audienta care are face sa paleasca orice post international de radio. Cei doi papagali, Basarabescu+Moise=LOVE, uniti pentru interesul personal au pus de o uniune sub culorile curcubeului.

+

=

Transmisiunea a fost obositoare si lipsita de audienta. Au fost in jur de 10 persoane care au pus intrebari, iar restul au fost cateva inventii scoase de sub birou. Cei doi au atacat-o pana si pe Toghina, fiind considerata vinovata ca s-a opus interesului angajatilor. Nu puteau sa lipseasta nici atacurile la manageri, la Dumitrescu, la Tanase, la Balaci, la Furdui sau la Negulescu. Cei doi au aruncat cu acuze in stanga si in dreapta fara sa tina cont de nimic.

Toti sunt impotriva lor, iar ei lupta pentru binele nostru, al tuturor angajatilor. Hai sictir! Voi chiar credeti ca va credem cand spuneti aceste lucruri? La cata reclama i-ati facut lui Georgica, sigur e ceva necurat la mijloc. Camatarul Moise a vorbit la final despre increderea in oameni, in timp ce el a dat cu camata 200.000 de euro!

Promisiunile facute celor de la Orchestre sunt pur electorale din cate am observat noi, dar pana nu or sa se arda cu cei doi nu or sa isi dea seama, ca sa nu mai vorbim ca din cate stim noi nu Consiliul de Administratie face modificari salariale ci Directorul General. Capul sus baieti ca o sa v-o mai furati si la urmatoarele alegeri!

Oameni buni, MERGETI LA VOT si votati cu oricare din restul de 17 candidati, dar nu ii votati pe acesti doi mascarici! Cei doi ne fac de ras si fara sa deschida gura. Votati-le pozitiile sub curcubeu si atat, nu pentru CA!

VOTATI CU CAPUL! NU VOTATI BASARABESCU si MOISE!

2 răspunsuri la „S-a dat startul la circ”

  1. Revoltat nu o sa ne vindecam niciodată,păcat.o sa va umple de respect Basarabeacu și Moise:)

    Apreciază

  2. Dar cu cine sa votam, mah? Cu tradatoarea de neam de Balaci, cu latraul de serviciu de Dobritoiu sau cu maniaco depresivul de Tanase? Mars la cabina si taci! La cabina de dus, fireste, ca pute rau in jur.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe