Dupa camatarul Moise care a sters un articol incercand sa ii forteze mana lui Severin, Basarabescu i-a dat ordin direct lui Platoana sa inchida grupul „Alegeri” (acel grup pe care o mana de latrai condusi de catre cei doi reprezentanti ai salariatilor puneau la cale o greva in semn de protest pentru prelungirea CCMului). Daca ne uitam cu atentie vedem un grup de 178 membri, dintre care 6-7 nemultumiti. Reprezentativi nu?

Daca prin iunie Moise si Basarabescu promiteau transparenta totala, luni si-au afisat fara dubii aceasta idee, inchisand accesul la grupul de propaganda. Grav nu este pentru ca informatiile despre organizarea protestului vin in continuare, insa sunt prea subtiri asa ca mai asteptam sa se stranga si apoi le publicam. Credeti ca baronul de Campina nu are informatorii lui in grup? Va spunem noi ca sunt acolo, concentrati pe voi, ca si pe celelalte grupuri ale angajatilor.

Va roadeti unghiile impreuna sau separat? Dupa ce unii au primit avantaje pentru voturile din CA (cam 4 persoane), PRista a primit promisiuni iar alti sustinatori ai celor doi au primit deplasari externe in interes de serviciu credeti ca sunteti in masura sa strangeti pe cineva cu usa? Va inselati baieti! Politrucul va are la mana acum si trebuie sa cantati dupa cum va ordona.

Daca cititi descrierea grupului observati ca toata platforma sindicatului condus de Basarabescu dar si cea a sindicatului condus de Moise se bazeaza strict pe domnia lui Miculescu. Altceva nimic. Bai dar chiar nimic? Sa nu spui tu o vorba in care sa nu existe numele Miculescu?

Bagam de seama ca sunteti bolnavi de Miculescuita si nu o sa va tratati prea curand pentru ca orizontul va este limitat. De ce? Pentru ca asa se vede din actiunile voastre.

Referitor la poza semitransparenta sa stiti ca nu e nici Moise si nici Basarabescu, nici macar Platon sau Ruxi. E o poza care va reprezinta pozitia in fata conducerii, asezonata cu o transparenta totala fata de angajatii pe care trebuie sa ii reprezentanti in CA.

Am uitat sa va spunem ceva foarte important. Va vindem un pont! Incercati sa il strangeti pe Severin cu usa pentru ca in curand or sa fie iar alegeri pentru alegerea reprezentantilor in CA, iar lautarii nu cred ca or sa va mai voteze. Nu ne multumiti pentru ca oricum nu o faceti sincer, asa ca mai bine miscati ceva pentru angajati in loc sa va faceti jocurile personale.

Va pupam cu drag,

Colectivul 2u2Romania

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendințe